Chec aperitiv (altfel)

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2013 | 10161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • faina
  • 500 g carne ( vita sau porc) tocata
  • 2 lgt patrunjel verde
  • 2 lgt ceapa verde
  • 2 lgt usturoi verde
  • 1 lgt marar verde
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv (altfel):

Galbenusurile se bat bine spuma, adaugam si faina, pana obtinem un aluat nu prea gros.

Se toaca ceapa, usturoiul, marar, patrunjel si se adauga peste compozitia obtinuta, apoi punem carnea tocata. Mestecam bine, potrivim de sare, piper si cimbru si 2 linguri bulion.

La final peste compozitia obtinuta, punem albusurile ramase, pe care le batem bine cu telul.

Tapetam cu faina un vas termorezistent si punem compozitia obtinuta, in vas la cuptor pentru 90 minute la 170 grade.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv (altfel)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placintele copilariei mele(cu branza)